Documental

James Stewart, a "Estrelles de la gran pantalla"

Una actor que va saltar a la fama amb la interpretació d'un home normal i corrent i que va treballar amb alguns dels directors més excel·lents de Hollywood.

Aquest dijous, a les 00.15, el canal 33 emet el capítol James Stewart de la sèrie "Estrelles de la gran pantalla".

James Stewart va saltar a la fama amb la interpretació d'un home normal i corrent que lluita contra les adversitats, com bé reflecteixen dos dels seus llargmetratges de més èxit, "Mr. Smith Goes to Washington" i "Que bonic que és viure". La seva actuació en aquest últim és potser la més representativa de la presència de Jimmy Stewart a la pantalla i als escenaris, i també la seva preferida.

Stewart va treballar amb alguns dels directors més excel·lents de Hollywood, com ara John Ford, Frank Capra i Alfred Hitchcock, i va participar en pel·lícules que recullen el ple significat de la paraula "clàssic", com "The Philadelphia Story" (el seu únic premi de l'Acadèmia), "Destry Rides Again", "The Rope", "La finestra indiscreta" i "Vertigen". Com ell mateix va afirmar una vegada: "Sóc James Stewart interpretant James Stewart. No podria embolicar-me en grans caracteritzacions. Jo actuo en variacions de mi mateix."
Anar al contingut