Audiències

L'estrena d'"El crac", líder del "prime time" i programa més vist del dilluns

TV3 va liderar l'audiència aquest dilluns i va situar quatre programes al capdavant del rànquing del més vistos del dia. Destaca l'estrena d'"El crac", amb 746.000 espectadors i un 21,5% de quota.

Aquest dilluns, TV3 va dominar clarament les audiències televisives. L'estrena de la tragicomèdia "El crac" es va situar com a programa més vist del dia i va liderar el "prime time". El retorn de Joel Joan a TV3, protagonitzant aquesta autoparòdia, va tenir una rebuda excel·lent per part dels espectadors catalans, molts d'ells seguidors de les anteriors sèries de l'actor, "Porca misèria" i "Plats bruts".

El primer capítol, "El gran calamar", va reunir una audiència de 746.000 espectadors de mitjana i una quota del 21,5%.

"El crac" també va arrasar a les xarxes. Va ser el segon "trending topic" a Espanya durant tota l'emissió, i el primer a Barcelona. L'etiqueta #ElCracTV3 va generar més de 1.900 piulades. La pàgina de Facebook de la sèrie ha generat més de 1.100 interaccions, entre "m'agrada", comentaris i posts compartits.
 
Per la seva banda, el "TN vespre" es va situar com a segon programa més vist del dia amb 655.000 espectadors i una quota del 21,5%.

El seguiment de l'actualitat, molt intensa aquests dies, va situar el "TN migdia" en tercera posició d'aquest rànquing de programes més vistos. En aquest cas, l'informatiu del migdia va tenir una audiència de 574.000 espectadors i una quota del 28,3% i va liderar la seva franja amb comoditat.

De fet, el domini de TV3 durant les hores del migdia i sobretaula es va mantenir  des de les dues del migdia, amb el "TN comarques", fins ben entrada la tarda, amb "Divendres", i amb l'indiscutible lideratge de "La Riera", que amb 469.000 espectadors de mitjana i una quota del 25%, es va situar com a quart programa més vist del dia.
Anar al contingut