Dolors Camats. (Foto: ACN)
Dolors Camats. (Foto:ACN)
Política

Dolors Camats, a "Els matins"

Lídia Heredia entrevista aquest dimarts la coordinadora nacional d'Iniciativa per Catalunya-Verds.

A més, la tertúlia comptarà amb Joan B. Culla, Joan Queralt, Albert Sáez, David Miró i Marta Alòs. Al llarg de la conversa s'hi incorporarà Til Stegmann, catedràtic de Filologia Romànica de la Universitat de Frankfurt i autor d'"Ambaixador de Catalunya a Alemanya".

El sexisme ha tornat a quedar en evidència en diverses campanyes de publicitat les últimes setmanes. És un problema que no acaba de desaparèixer i que ha format part de la comunicació des dels inicis. Per parlar-ne seran al plató Rosa Franquet, catedràtica de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la UAB, i Carles Checa, director creatiu de Màrqueting de TV3.

A l'espai dedicat al trànsit i la mobilitat, Martí Gironell tractarà dels accidents de moto, que aquest any han augmentat un 5% respecte de l'anterior.

La part final del programa té com a convidat Francisco Martín Moreno, excònsul de Mèxic a Barcelona i autor del llibre "En media hora... la muerte", i la cantant Lucrecia, que divendres inicia a la sala Jamboree de Barcelona un gira internacional amb cançons clàssiques cubanes.

​ "Els matins" començarà també una secció setmanal dedicada a la sèrie "El crac",
Anar al contingut