Nit de ciència

Calent i fred, a "La fàbrica de menjar d'en Jimmy"

Aquesta setmana, el programa analitza els "snacks" i els gelats.

Aquest dimarts 30 de setembre, a les 23.35, el 33 emet un nou capítol de la sèrie "La fàbrica de menjar d'en Jimmy", un personatge que analitza ingredients de la dieta a través de sistemes a l'abast de tothom.

"Fred o calent " ("La fàbrica de menjar d'en Jimmy", capítol 13)

Jimmy analitza com la indústria alimentària aplica temperatures extremes per elaborar el nostre menjar de cada dia. Abaixant la temperatura, Jimmy aconsegueix fer gelat suau i també revela un aspecte inesperat del carretó de gelats més estimat. Mitjançant un trituradora d'alta pressió, fabrica un dels snacks més peculiars que s'han vist mai: galetes de gambes.

Alhora, s'adona que costa molt fer menjar per emportar i donar-lo gratis! A en Jimmy li encanten els curris molt condimentats i picants, però quin grau de picant ha de contenir perquè es conservi durant dos anys a l'armari? Per últim, visita un productor de bròquil que s'afanya a refrescar l'ambient.
 
Anar al contingut