Gastronomia

Plats d'estrella Michelin al "Cuines"

El xef Marc Gascons, d'Els Tinars, a Llagostera, ens revelarà algunes de les seves receptes. Aprenem a fer daus de brandada de bacallà, canelons de pasta wanton amb mascarpone i bolets de temporada o raviolis de patata i gambes de Palamós.

Marc Gascons, xef del restaurant Els Tinars, de Llagostera, visita aquesta setmana el plató del "Cuines".

El primer plat que cuinarà el xef del Gironès, que compta amb una estrella Michelin, serà un turbot a la brasa. Dimarts Marc Gascons ens farà uns daus de brandada de bacallà, i ja veureu que ens ensenya a presentar la brandada de manera diferent.

Dimecres ja serem a l'octubre i el xef ens cuinarà uns raviolis de patata i gambes de Palamós amb oli de fruita seca i suc de rostit. I dijous ens farà uns canelons de pasta wanton, tòfona d'estiu, mascarpone i bolets de temporada.

Divendres serà el torn d'una amateur que ve de Castellbisbal, la Rocío Cifuentes, que cuinarà uns senzills i econòmics carbassons farcits de pollastre i gratinats al forn.
Anar al contingut