Música

Senior i el Cor Brutal, a "33 revolucions"

Una banda una posada en escena contundent i tendra a parts iguals. Les seves composicions tenen molta influència de la música americana.

Una nova generació de músics ha provocat una autèntica revolució en el panorama musical català, que viu actualment un dels moments de més esplendor creativa. Alguns d'aquests músics són els protagonistes de "33 revolucions", un nou programa de Televisió de Catalunya que neix per explicar i contagiar als espectadors l'emoció que els músics senten a l'hora de compondre, d'interpretar o de viure la música. Aquesta setmana està dedicat a Senior i el Cor Brutal.

La formació està liderada per Miquel Àngel Landete, un cantautor valencià d'esperit crític. La seva posada en escena és contundent i tendra a parts iguals, i les seves composicions tenen molta influència de la música americana.

Senior canta a l'amor, el sexe, la festa i l'amistat, però també denuncia injustícies. Diu que a ell la música l'ha salvat perquè "és capaç de crear en l'ésser humà un efecte tan poderós, que no es pot comparar amb res al món. És molt gran. A mi m'ha ajudar a eixir de les meves misèries, m'ha ajudat a ser més fort, m'ha ajudat a entendre la vida, a comunicar-me amb els altres, m'ajuda a educar la meua filla, a estimar la meua dona, m'ajuda a moltes coses".


 
Anar al contingut