Noves tecnologies

Joel Joan, a "Generació digital"

El programa entrevista Joel Joan, que ens confessa que no és tan crac amb la tecnologia.

Aquest dimarts 30 de setembre, a les 23.05, a "Generació digital" entrem a quiròfan per veure com la tecnologia ha canviat la manera de treballar dels metges i descobrirem com seran les sales d'operacions del futur. A la secció del Perfil Digital entrevistem "El Crac" del Joel Joan, que ens ha confessat que no és tan crac amb la tecnologia.

Si us preocupa què sap la xarxa de vosaltres us explicarem com podeu demanar als cercadors que eliminin el vostre rastre a internet. I ajudarem els científics recollint dades per a les seves investigacions gràcies a algunes de les apps de ciència ciutadana que funcionen a Catalunya.

També sortirem a fer fotografies amb una càmera pensada per a nostàlgics, la "FujiFilm Instax". És totalment analògica i imprimeix les fotos al moment però té un munt de funcions que recorden les càmeres digitals més modernes.

No faltaran a la cita els vídeos més curiosos de la xarxa i els favorits que cada setmana ens porta la Gina Tost. Dimarts que ve, 30 de setembre, a les 23.05 al 33, presentat per Lluís Marquina.
Anar al contingut