Futbol

Champions League: PSG-Barça

El Barça lluitarà pel lideratge del seu grup a París.

TV3 emetrà en directe el partit entre el PSG i el Barça de la segona jornada de la fase de grups, dimarts a partir de les 20.40. Al canal Esport3 es podrà seguir el "Zona Champions" des de les 19.00.
 
TV3 emetrà demà, a partir de les 20.40, el partit de la segona jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions entre el PSG i el F.C. Barcelona que es jugarà al Parc dels Prínceps de París. L'equip blaugrana vol aconseguir una altra victòria després de vèncer l'Apoel per un gol a zero. Els parisencs van empatar a un gol la jornada anterior amb l'Ajax. Els comentaris seran de Bernat Soler, Gerard López i Jordi Grau.
 
El canal Esport3 començarà a les 19.00 un especial "Zona Champions" amb tota la prèvia del partit amb Xavier Valls des dels estudis de Sant Joan Despí i les connexions amb els desplaçats a París. Xavier Torres i Jordi Sunyer analitzaran la resta de la jornada.
 
El "Zona Champions" postpartit s'emetrà a partir de les 22.45 de manera conjunta per TV3 i l'Esport3 amb l'anàlisi del partit del Barça i els gols de la resta dels partits de la jornada.
Anar al contingut