Humor

"Polònia" descobreix que Rajoy no s'ha llegit la Constitució

Veurem el president del govern buscar què hi diu, sobre la consulta. A més, les Catalines van superades de feina i decideixen externalitzar les seves protestes.

Aquest dijous, a "Polònia", descobrim un fet impensable, un fet tan sorprenent que molts creuen que és mentida: Mariano Rajoy (Queco Novell) no s'ha llegit la Constitució espanyola. El president del govern decideix buscar què hi diu sobre la consulta.
 
Per la seva banda, Francesc Homs (Pep Plaza) està preocupat perquè el president Artur Mas (Bruno Oro) no va ser prou contundent desmentint la seva implicació en algun cas de corrupció. Per això intentarà que el president sigui taxatiu en pròximes ocasions. Mentrestant, les Catalines se senten superades per tota la feina que se'ls ha girat, i decideixen buscar ajuda externalitzant les seves protestes.

A més, debuta Pedro Sánchez (Elías Torrecillas). El nou líder del PSOE fa una visita al despatx de Miquel Iceta (Ivan Labanda) per renyar-lo.

Només a "Polònia" sabrem també com va ser tractat el decret de la consulta en arribar a Madrid. I el matrimoni independentista (Marc Rodríguez i Alba Florejachs) es comença a qüestionar si de veritat podran votar el 9-N. 
Anar al contingut