Futbol

TV3 amplia els drets de la Lliga de Campions fins a la temporada 2017-2018

TV3 continuarà emetent el millor partit dels dimarts durant les pròximes quatre temporades. L'acord inclou les finals de la Champions i de la Supercopa d'Europa

La UEFA ha comunicat a TV3 que la seva oferta, en companyia d'Atresmedia i Mediapro, ha estat l'escollida per emetre els partits de la Lliga de Campions durant les temporades 2015-16, 2016-17 i 2017-18, com a resultat del concurs públic que s'ha fet.

D'aquesta manera, TV3 seguirà emetent el millor partit dels dimarts durant les pròximes quatre temporades, però a partir de l'agost del 2015 ho farà simultàniament amb Atresmedia, amb qui TV3 compartirà l'exclusiva d'aquest partit.

El nou acord també inclou les finals de la Champions i de la Supercopa d'Europa, els programes resum "Zona Champions" (TV3 i Esport3) de les jornades de dimarts i dimecres i els programes "Champions magazine" i "Champions club". La renovació de drets també inclou tota l'aposta multiplataforma, amb les webs de la CCMA (TV3.cat i Esport3.cat) i la telefonia mòbil, amb les aplicacions per a telèfons i tauletes.

Dins de l'acord amb Atresmedia també es preveu que la producció dels partits que s'emetin del Barça al Camp Nou anirà a càrrec dels equips de realització i producció de TV3.

El nou acord comportarà per a TV3 uns costos similars als de l'actual contracte vigent, tots ja emmarcats en l'esforç de contenció pressupostària que ha suposat la reducció, des del 2010, d'un 59% de la partida de drets esportius de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.
Anar al contingut