Noves tecnologies

Estalviar bateria del mòbil i el perfil digital de Toni Cruanyes, a "Generació digital"

El programa estrena temporada descobrint els secrets tecnològics més ben guardats d'en Toni Cruanyes i també amb uns quants consells per estalviar bateria del mòbil.

Aquest dimarts 23 de setembre, a les 23.05,"Generació digital" arrenca nova temporada. Per començar, us ensenyem com s'ho feien els programes de tele per fer participar l'audiència abans que existissin els mòbils i les xarxes socials. Un apassionant viatge pel món de la televisió interactiva que celebra 60 anys.
 
Als que teniu mascota us interessa saber que hi ha una pàgina web que posa en contacte propietaris i cangurs perquè pugueu deixar el vostre gos en bones mans mentre sou fora. Es diu Bibulú i us presentarem una gosseta que ha passat el cap de setmana molt ben acompanyada.
 
També us descobrim els secrets tecnològics més ben guardats d'en Toni Cruanyes que s'ha sotmès al perfil digital i us donem uns quants consells per estalviar bateria del mòbil i que no hagueu d'anar buscant endolls a sota les pedres.
 
Sou aficionats a anar en bicicleta? Us presentarem la Shimano Cam, una càmara esportiva pensada especialment per a ciclistes. I els companys del "33 recomana" ens diran quines són les millors aplicacions d'agenda per organitzar-nos bé ara que tots hem tornat a la rutina.
 
Tot això, acompanyat com sempre, dels vídeos més curiosos de la xarxa i els favorits que cada setmana ens porta la Gina Tost. Dimarts, 23 de setembre, a les 23.10 al 33, presentat per Lluís Marquina.
Anar al contingut