Literatura

"Via llibre" estrena temporada amb Carme Riera

"Via llibre" estrena temporada amb una entrevista a l'escriptora que enguany ha rebut el Premi Trajectòria de la Setmana del Llibre en Català, Carme Riera.

El programa "Via llibre" estrena temporada amb nova imatge i amb una entrevista a l'escriptora que enguany ha rebut el Premi Trajectòria de la Setmana del Llibre en Català, Carme Riera.  Amb l'autora de Palma repassem els seus gairebé quaranta anys de carrera literària i també parlem de la seva trajectòria vital.
 
Coneixem una biblioteca sobre rodes, el Bibliobús Montnegre, que cada setmana recorre quilòmetres de carretera per fer arribar llibres a lectors de totes les edats de diferents pobles del Vallès i del Maresme. Viatgem amb el Bibliobús fins a Vallgorguina i descobrim el seu funcionament i què significa per als usuaris poder gaudir d'aquest servei.
 
Els autors Gabi Martínez i Albert Pijuan ens faran un tast de les seves darreres novel·les, "Voy" i "El franctirador".
 
En aquest primer programa de la temporada també passarà pel nostre lletratat la periodista Lídia Heredia, una amant de la lectura que ens recomanarà les novel·les que més l'han apassionada.

Informació del programa:

www.tv3.cat/viallibre
www.twitter.com/viallibre
www.facebook.com/viallibre
Anar al contingut