Actualitat

L'espoli econòmic als avis, a "Els matins"

Lídia Heredia entrevista aquest dilluns, al programa "Els matins", el jutge Xavier González de Rivera, portaveu de Jutges pel Dret a Decidir i membre de Jutges per la Democràcia. El programa també tractarà de l'espoli econòmic als avis i de la legionel·losi.

Després de l'entrevista de primera hora, a la tertúlia d'"Els matins" hi participaran Francesc-Marc Álvaro, Vicent Sanchis, Joaquim Nadal, Marina Llansana i Fidel Masreal. S'hi incorporarà també el filòsof i teòleg Francesc Torralba. 

Helena Garcia Melero abordarà els casos d'espoli econòmic d'avis, un fenomen que ha augmentat amb la crisi. Advocats i entitats demanen canvis en la legislació per garantir els drets d'aquestes persones.

També es parlarà en profunditat de la legionel·losi per saber en quins focus es crea el bacteri, com actua en l'organisme i com es lluita contra la infecció.

La tertúlia esportiva de cada dilluns, amb Jordi Borda, Aina Cerdà i Albert Llimós, l'espai de cuina que Sergi de Meià dedicarà als bolets i el comiat de l'Orquestra Plateria completaran el programa.
Anar al contingut