Cultura

Dagoll Dagom, el Terrassa Noves Tendències i l'Orquestra Plateria, a "Ànima"

Toni Puntí conversa amb Joan Lluís Bozzo, una de les ànimes de Dagoll Dagom, i també amb l'artista James Thierrée, que inaugurarà el festival TNT de Terrassa.

El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, entrevista dilluns, 22 de setembre (22.30, al canal 33), el director Joan Lluís Bozzo, una de les tres ànimes de Dagoll Dagom. La companyia celebra 40 anys revisant, per tercera vegada en la seva història, un dels seus espectacles més exitosos, el musical "Mar i cel".
 
El programa també es prepara per a una nova edició del festival TNT (Terrassa Noves Tendències) amb una entrevista amb el protagonista de l'espectacle inaugural, l'artista James Thierrée, nét de Charles Chaplin i un autèntic virtuós del teatre visual i de disciplines com el circ, la dansa i la màgia.
 
En l'àmbit escènic també coneixem l'actor Pol López, un dels nostres joves actors més singulars i amb més talent i personalitat. És una de les estrelles de la nova temporada del Teatre Lliure.
 
En el capítol musical, celebrem els 40 anys de l'Orquestra Plateria, que prepara, per a les festes de la Mercè, el concert de la seva gira de comiat.
 
I tancarem el programa presentant el nou projecte de SAI Trio, la nova formació del pianista Agustí Fernández, el ball de Sònia Sánchez i la percussió d'Ivo Sans.
 
 
Anar al contingut