Sèrie

"Amb C minúscula" i "Rínxols d'or i els óssos", a "Amb C majúscula"

La indiscreció sorprenent de l'Adam fa que la Cathy estigui a punt de perdre la seva nova feina d'entrenadora de natació. I la Cathy va amb en Lee a visitar una acupuntora tibetana que els revela que entre ells dos hi ha una connexió especial.

Al primer episodi d'"Amb C majúscula", "Amb C minúscula", la indiscreció sorprenent de l'Adam fa que la Cathy estigui a punt de perdre la seva nova feina d'entrenadora de natació.

En Paul coneix en Myk, un noi ucraïnès de l'empresa on treballa que li demana consells de tant en tant. Entre en Myk i l'Andrea sembla que hi hagi molt bona connexió. En Sean demana consell per fer un pas endavant en la seva relació amb la Rebecca.

Al segon capítol, "Rínxols d'or i els óssos", per tal de fer abaixar la seva pressió sanguínia, la Cathy va amb en Lee a visitar una acupuntora tibetana que els revela que entre ells dos hi ha una connexió especial.

En Paul vol superar la gelosia que sent d'en Lee i proposa sortir un vespre amb ell i la Cathy. L'Adam es queda a casa castigat sense sortir i per poc no espatlla la primera cita de l'Andrea amb en Myk.
Anar al contingut