Cinema

"Sala 33" torna a les nits del dissabte, amb la màgia de "Midnight in Paris"

La pel·lícula dirigida per Woody Allen és una producció de Jaume Roures per a Mediapro. Àlex Gorina comença la temporada amb una conversa amb la dissenyadora de vestuari Sonia Grande, col·laboradora habitual de Woody Allen.

A partir del 27 de setembre, "Sala 33" recupera el lloc a les nits dels dissabte, al 33. Cada setmana a les 22.00, Àlex Gorina donarà pas a l'emissió d'una producció catalana i mantindrà una conversa posterior amb algun dels seus responsables.

La nova temporada comença amb un títol de luxe, "Midnight in Paris" (2011), que Àlex Gorina defineix com "una de les tres pel·lícules que més m'agraden de Woody Allen, un director de qui m'agrada tot".

La pel·lícula és la tercera col·laboració del director de Nova York amb la productora catalana Mediapro, després de "Vicky Cristina Barcelona" (2008) i "Conocerás al hombre de tus sueños" (2010). El film és una nova mostra de la faceta viatgera de Woody Allen, en aquest cas a la capital francesa, i també una demostració del seu gust per les trames que inclouen elements fantàstics. Owen Wilson, Rachel McAdams, Marion Cotillard, Michael Sheen, Kathy Bates, Tom Hiddleston, Adrien Brody, Léa Séydoux i Carla Bruni, entre altres, són els protagonistes d'una història juganera i irresistible, que es mou entre l'actualitat i els anys 20 del segle passat. "Midnight in Paris" va guanyar l'Oscar al millor guió original.

Àlex Gorina conversarà sobre diferents aspectes creatius i artístics de la pel·lícula amb la prestigiosa dissenyadora de vestuari Sonia Grande. Nascuda a Oviedo, Grande va guanyar el premi Goya al millor vestuari per "La niña de tus ojos" (1998) i hi ha estat candidata en nou ocasions més. Ha treballat diverses vegades amb Pedro Almodóvar, Alejandro Amenábar o Icíar Bollaín; ha vestit Nicole Kidman, Meryl Streep, Penélope Cruz o Alec Baldwin;  i, des que va rodar "Vicky Cristina Barcelona", ha fet tres pel·lícules més amb Woody Allen: "Midnight in Paris", "A Roma con amor" (2012) i l'encara inèdita "Magia a la luz de la luna" (2014). Durant l'entrevista, la figurinista repassa les claus de la seva relació professional de llarga durada amb Woody Allen; aporta una nova perspectiva sobre el procés de creació de personatges del cineasta; i posa en relleu l'estreta col·laboració que s'estableix entre els diferents departaments artístics d'una pel·lícula per aconseguir fer brillar en pantalla un títol com "Midnight in Paris".
Anar al contingut