Llargmetratge documental

La sala Zumzeig projecta "Llámame Jess Redux" i "Costa da Morte"

"Llámame Jess Redux" és la nova versió de "Lámame Jess", el documental de referència sobre el director madrileny Jesús "Jess" Franco, i la projecció comptarà amb la presència del seu director, Carles Prats. De la seva banda, "Costa da Morte" és un documental experimental sobre el paisatge d'aquest tram de la costa gallega esdevingut gairebé un mite.

La sala Zumzeig de Barcelona programa el divendres 26 de setembre dos documentals: "Llámame Jess Redux", de Carles Prats, i "Costa da Morte", de Lois Patiño.
 
"Llámame Jess Redux"
Carles Prats presentarà la nova versió de "Llámame Jess", el seu film sobre Jesús Franco, estrenat el 2000. Jesús Franco és tota una referència mundial del cinema de sèrie B. Amb més de 180 treballs i un gran nombre de pseudònims, es fa difícil catalogar el seu treball malgrat l'existència d'estudis i retrospectives tant a Europa com a Amèrica. Mitjançant una sèrie d'entrevistes amb el cineasta, aquest documental intenta que l'espectador arribi a conèixer millor la seva obra, la seva idea del cinema i la seva persona.

Tràiler de "Llámame Jess"
 
"Costa da Morte"
La Costa da Morte és una regió de Galícia considerada la fi del món durant l'imperi romà i que deu el seu nom als nombrosos naufragis que hi han tingut lloc al llarg de la història. El documental "Costa da Morte", dirigit per Lois Patiño i produït per Zeitum Films, és una mirada experimental de les persones que l'habiten ¿pescadors, mariscadors, etc.-, de la seva feina i de la seva relació íntima amb la immensitat d'aquest territori. A través d'aquests personatges, el film ens acosta al misteri d'aquest paisatge, a la seva història i al seu mite.
 
Tràiler de "Costa da Morte"
Anar al contingut