Consulta escocesa

Els resultats del referèndum a Escòcia, a "Els Matins"

El programa avança una hora el seu horari d'emissió per informar del resultat del referèndum d'independència a Escòcia. Amb connexions en directe amb Edimburg i Londres.

"Els matins" avança aquesta divendres la seva hora d'inici a les 07.00 per informar i analitzar el resultat del referèndum d'independència a Escòcia. En aquesta hora està previst que es faci oficial el resultat de la consulta. Lídia Heredia connectarà amb Edimburg i Londres, des d'on Carles Costa i Xesco Reverter informaran i analitzaran el vot dels escocesos. Al llarg del programa tornaran aquestes i altres connexions amb  punts informatius d'interès com Brussel·les.
 
La tertúlia té com a convidats Milagros Pérez Oliva, Enoch Albertí, Miquel Porta Perales, Jordi Cabré, Marcel Mauri i Josep Maria Vallès.
 
A quarts de dotze hi ha una altra tertúlia centrada en el referèndum escocès amb Mathew Tree, Mhairi Fiona Bain, Brian McLeane, Blair Wood i Francis Ghilès. A la part final del programa, l'actuació d'Amaia Montero i les seccions de cinema i llibres.
 
A les 13.00, "Els Matins" oferirà en directe la compareixença del president Artur Mas en què valorarà el referèndum d'Escòcia.
Anar al contingut