#larieradivendres

Tertúlia de "La Riera" i tertúlia especial referèndum d'Escòcia a "Divendres"

Els resultats del referèndum a Escòcia i l'aprovació de la llei de consultes a Catalunya, temes a tractar al programa d'aquest divendres. No faltarà la tertúlia de "La Riera" i el bon gust de Marc Giró.

Aquest divendres, tornem a muntar la paradeta de "La tertúlia de La Riera", amb la col·laboració dels nostres tertulians habituals: l'àvia Remei, Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernández, David Balaguer i tots els seguidors que hi participen amb els seus comentaris a través de Twitter i Facebook. La taula dedicarà una especial atenció al personatge de la Lídia i el seu sobtat interès pel diari digital de la Judit... i l'Omar. Com pot afectar la seva presència el negoci? Què vol la Lídia amb l'Omar? Què passarà amb en Miquel? Parlarem dels becaris de la cuina, en Bruno està agafant massa confiança amb en Balló? I analitzarem la visita del pare de la Cristina: ha fet bé de demanar ajuda a la Mercè?

A més a més, analitzarem l'aprovació de la llei de consultes a Catalunya i els resultats del referèndum a Escòcia, dins d' una tertúlia amb Xavier Arbós, catedràtic de Dret Constitucional de la UB, i altres convidats especialistes en aquest tema.

I marxarem de cap de setmana amb estil: tenim una cita amb la bona educació, la del nostre expert en elegància i bones maneres, Marc Giró.

En directe, 16.40, a TV3.
Anar al contingut