Ascens al Manaslú

"Els homes que volien pujar una muntanya de més de 8.000 metres", al Terre Alte de Milà

El documental "Els homes que volien pujar una muntanya de més de 8.000 metres", dirigit per Pere Herms, produït per Abyssinia Films i amb la col·laboració de TVC, ha estat seleccionat per participar en el Festival Internacional de Cinema de Muntanya Internacional Festival of Outdoor Films, que té lloc a l'Auditori San Fedele de Milà (Itàlia).

El "Terre Alte... emozioni dal mondo" ¿ Festival Internacional de Cinema de Muntanya 2014, organitzat per l'Associació de Muntanya d'Itàlia i de la Secció de Milà del Club Alpí Italià, és un esdeveniment cinematogràfic dedicat al cinema i a la cultura de muntanya.
 
El festival acull pel·lícules dels gèneres documental, pel·lícules d'animació, curtmetratge i llargmetratge dedicats a les "terres altes del món". L'exploració, l'excursionisme, l'alpinisme, la verticalitat són els focus d'atenció del festival. La selecció a competició d'"Els homes que volien pujar una muntanya de més de 8.000 metres" el converteix, així, en candidat al Premi Milano Mountain Film Festival.
 
El documental, dirigit per Pere Herms, produït per Abyssinia Films i amb la col·laboració de TVC, narra la història de Raül Coromines i Pere Herms, un alpinista i un cineasta units per un somni comú: pujar per primera vegada una muntanya de més de 8.000 metres. Durant mesos, cineasta i alpinista es desplacen a la recerca d'experiències vitals per l'Himàlaia per acabar intentant ascendir la vuitena muntanya més alta del món, el Manaslu, de 8.163 m.
 
TVC té previst estrenar el documental al llarg del 2014.
 
Tràiler d'"Els homes que volien pujar una muntanya de més de 8.000 metres"
Anar al contingut