Jornada decisiva

"Els Matins" segueixen el referèndum a Escòcia

El programa seguirà la jornada de votació amb connexions en directe amb Carles Costa i Carles Prats. Aquest també serà el tema destacat de la tertúlia del programa.

"Els matins" dediquen aquest dijous especial interès a la marxa del referèndum d'independència a Escòcia. Carles Costa i Carles Prats informen des d'Edimburg de la jornada de votació, a la qual partidaris del "sí" i del "no" arriben amb un estret marge de diferència segons els sondejos. Aquest referèndum també serà tema destacat en la tertúlia en què participen Antoni Puigvert, Toni Aira, Josep Maria Ureta, Anna Sallés, Ricard Fernández Deu i el professor de Ciència Política John Etherington, titulat a Barcelona i a Edimburg.

El missioner Ángel Olaran i l'empresari Àngel Pujol explicaran la situació crítica que es viu a Etiòpia i els seus projectes d'ajuda humanitària.

Per la seva banda, Xavi Abad portarà al plató els actors Àlex Casanova i Mercè Pons, que, juntament amb Lluís Soler, aquesta vegada a la direcció, representaran a l'octubre l'obra "Pensaments secrets" al Tívoli de Barcelona.
Anar al contingut