Gastronomia

"Cuines" enalteix el peix

El xef Andrés Herreros ens prepararà plats eminentment mariners: un suquet de gambes, verat escabetxat amb fonoll i pebrot, un moll amb wasabi i un risotto de calamarsons.

Des de Vilanova i la Geltrú, aquesta setmana visita el "Cuines" el xef del restaurant La Cucanya, l'Andrés Herreros, amb uns plats que enalteixen el peix de la llotja de Vilanova i els productes de l'horta, que allà en diuen sínies.

Dilluns, l'Andrés farà un suquet de gambes -òbviament del principal port pesquer del Garraf- acompanyat d'arròs blanc, un dels plats més representatius de La Cucanya. Dimarts, ens oferirà un econòmic i molt saludable peix blau, un verat escabetxat amb fonoll i pebrot. El dimecres, el moll amb wasabi -un rave japonès- i moixama. L'Andrés Herreros s'ha esperat a dijous, el dia tradicional de menjar arròs, per cuinar el risotto de calamarsons amb encenalls de tonyina i llima.

Divendres rebrem la visita, des de Sabadell, de la Irene Hidalgo, una mestra aficionada a la cuina i vegetariana. La Irene ens farà un arròs integral amb bolets japonesos i algues.
Anar al contingut