#DivendresTV3

Xavier Sala Martín, Antoni Bassas i el projecte "Fabrica Futur Barcelona" a "Divendres"

Aquest dijous, parlem d'economia amb el professor Xavier Sala Martin, nova edició de "La setmana del Bassas" , turisme a Creixell i la Bibiana Ballbè ens presenta el projecte "Fabrica Futur Barcelona"

Dijous obrim el programa amb una nova classe d'economia amb el professor Xavier Sala Martin, que ens aclarirà conceptes de l'actualitat al voltant de les finances, al costat de Xavi Coral i Tian Riba. També ens visita el periodista Antoni Bassas amb la secció "La setmana del Bassas", per parlar de la seva visió personal de la Diada, el tuit del PP del Masnou que amenaçava Mas i el nou llibre que ha publicat Lluís Llach.

I descobrirem el projecte "Fabrica Futur Barcelona", un treball conjunt i multidisciplinari que vol dibuixar, connectar, projectar i posicionar Barcelona, Catalunya i el seu talent a la ciutat i al món. Parlem amb la periodista Bibiana Ballbè, comissària d'aquesta iniciativa, per explorar el nostre futur pròxim en deu àmbits concrets: arts plàstiques, cinema, arquitectura i urbanisme, informació, menjar, educació, comunitat, treball, turisme i relacions personals.

Abans de marxar de Creixell, descobrim al costat d'Espartac Peran què no ens podem perdre quan visitem aquesta localitat, com per exemple el campanar de la població, obra de l'arquitecte modernista Josep Maria Jujol. A més a més, Dani Ramírez ens porta a les platges verges de Catalunya.

16.40, TV3
Anar al contingut