Ciència divertida

Els experiments de "Dinàmiks", al Cosmocaixa

El Club Super3 i "Dinàmiks" han preparat un nou espectacle amb uns experiments científics que es podrà veure al Cosmocaixa els dies 20, 21 i 24 de setembre. Cal fer reserva prèvia al tel. 902 22 30 40, perquè les places són limitades!

L' espectacle, d'una durada aproximada de 45 minuts, presentat per Dani Jiménez, transportarà el públic a l'univers màgic del seu laboratori.
Amb l'ajuda d'alguns nens, el Dani Jiménez de "Dinàmiks" prepararà una festa d'aniversari, encara que primer haurà de recordar de qui és l'aniversari.
El muntatge plantejarà al públic un repte que tindrà unes quantes solucions i, per trobar-les, el Dani Jiménez demanarà ajuda als nens. El científic comptarà amb l'ajuda i els consells de dos personatges que els seguidors del programa coneixen molt bé: el Sr. Esquelet i la iaia Conxita.

Els nens coneixeran alguns descobriments científics importants de la nostra història i també els científics que els van fer possibles, sempre amb un llenguatge entenedor i unes imatges que il·lustraran aquests coneixements. D'aquesta manera, l'espectacle fomentarà i motivarà l'interès dels nens per la ciència, de la mateixa manera que ho fa en el format televisiu.

Els súpers tenen l'entrada gratuïta amb el carnet del Club Super3 fent reserva prèvia al tel. 902 22 30 40. Les entrades s'han de recollir una hora abans de l'actuació. Recordeu que les places són limitades.

L'espectacle coincideix amb les festes de la Mercè de la ciutat de Barcelona i amb les celebracions del desè aniversari de Cosmocaixa.
Anar al contingut