Esports

La Buff Epic Trail, a "Temps d'aventura"

El programa assisteix al naixement d'una nova cursa d'ultrafons, la Buff Epic Trail, que rodeja el parc nacional d'Aigüestortes.

Aquest dijous 18 de setembre, a partir de les 22.20, el canal Esport3 ofereix un nou capítol de "Temps d'aventura", presentat per Toni Real. Aquest capítol gira al voltant de la Buff Epic Trail, una ultra minut a minut.
 
El calendari de les gran curses d'ultrafons és cada vegada més atapeït, especialment aquest estiu. Algunes curses destaquen per la duresa o per la seva història. "Temps d'aventura" ha vist el naixement d'una cursa que vol arribar lluny, la Buff Epic Trail, d'uns 100 km, uns 8.000 m de desnivell positiu i uns 8.000 m de desnivell negatiu, i que rodeja el parc nacional d'Aigüestortes.
 
Al programa d'aquesta setmana, els preparatius i el seguiment, que permetran veure de primera mà que molts corredors l'han fet per preparar la Ultra del Mont Blanc.
 
"Temps d'aventura" és el programa que, des de fa 13 anys, Televisió de Catalunya dedica als esports que es fan en plena natura.
 
Anar al contingut