Castells

Una escletxa de llum, a "Quarts de nou"

"Quarts de nou" entra a la presó per comprovar que, rere els seus murs, els castells funcionen com a eina de superació. També repassem el millor de la diada de Santa Tecla.

Aquest divendres, 19 de setembre a les 22.05, "Quarts de Nou" mostra com, en el món casteller, mantenir la il·lusió pot ser la millor arma per combatre les dificultats.
 
Amb Imar Pena, de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, reviurem el primer diumenge de les Festes de Santa Tecla de Tarragona. Una diada en què els de la camisa rosada es van reivindicar amb una actuació memorable, que els servirà per esvair els dubtes d'una temporada irregular i marcada per les lesions. En una jornada històrica, que va veure fins a deu castells de gamma extra, els Castellers de Vilafranca i les dues grans colles tarragonines, Jove i Xiquets, també van posar a prova els seus límits amb èxit.
 
"Quarts de nou" també entrarà aquesta setmana a la presó per comprovar que, rere els seus murs, els castells funcionen com a eina de superació. Un equip del programa va assistir a l'emotiu taller que els Matossers de Molins de Rei van compartir amb les dones internes del centre penitenciari de Wad-Ras, a Barcelona.
 
I amb Biel Duran descobrirem que la plaga de la fil·loxera, que va afectar la vinya catalana a finals del segle XIX, ha acabat esdevenint una gran festa del foc a la capital del cava, Sant Sadurní d'Anoia.
 
"Quarts de nou", presentat per Elisabet Carnicé i Biel Duran, s'emetrà al 33 divendres, a les 22.05.
Anar al contingut