Estrena a la Fox

Estrena de "Polseres vermelles" a la Fox

Els nous "polseres vermelles" il·luminen Times Square, a Nova York. Per la porta més gran, "Red Band Society", l'adaptació nord-americana de la sèrie creada per Albert Espinosa i dirigida per Pau Freixa, arriba avui a la cadena Fox, un viatge que fa en companyia de la productora de Steven Spielberg.

"Polseres vermelles" ha travessat moltes fronteres abans d'arribar als Estats Units, però accedir a la televisió nord-americana, on la ficció és plena de grans noms, no resulta fàcil per a les produccions europees. Conscient d'això, Albert Espinosa, que encapçala l'equip català que segueix l'estrena, viu entre nervis, emoció i un intens calendari promocional el desembarcament de la sèrie avui a la Fox.

"Estic molt feliç. Ahir vam fer la 'première' a Nova York i ha anat molt bé. He plorat molts cops i recordo molt la vida a l'hospital. És com passar d'una petita habitació a una de 'king size'", ens explica.

Per ocupar l'habitació gran, el Pau Freixa americà és Alfonso Gómez-Rejón ("Glee", "American Horror Stories: The Coven"). I la sèrie de TV3 i Castelao és als Estats Units en mans d'ABC Studios i Amblin TV, la productora de Steven Spielberg.

L'adaptació dels capítols ha anat a càrrec de Margaret Nagle ("Boardwalk Empire"), que n'és també la productora executiva. "Ha fet petits canvis respecte a la història original. A 'Red Band Society', els protagonistes són quatre nois i dues noies en lloc dels cinc nois i una noia de la nostra primera temporada, i allà la mare del Roc no és pallassa, és cantant."

Griffin Gluck, Zoe Levin, Charlie Rowe, Brian Bradley, Ciara Bravo i Nolan Sotillo donaran vida als sis "polseres" americans, un repartiment al qual s'ha volgut sumar Octavia Spencer, guanyadora d'un Oscar per la pel·lícula "Criadas y señoras", que interpretarà la infermera Jackson.






Un RT per la salut

A més, el canal Fox ha aprofitat la pròxima estrena de la sèrie per emprendre una campanya gràcies a la qual es donarà un dòlar per ajudar a la investigació contra el càncer infantil cada vegada que es vegi o comparteixi a les xarxes socials algun contingut relacionat amb la sèrie.

"Polseres vermelles" s'ha pogut veure en la versió original doblada a la llengua de cada país als canals espanyols Antena 3, Neox i TNT; a cadenes de Finlàndia, Suècia, França, a diferents televisions de Nord-amèrica i també a l'Argentina.

De Nova York a Sotxi

Pau Freixa, el director de "Polseres vermelles", no és aquests dies a Nova York perquè està immers en l'adaptació russoucraïnesa de la sèrie, a càrrec de les productores AVK Production i Film UA Production.

En aquesta nova adaptació de "Polseres vermelles", l'acció transcorre al sud de Rússia, a la costa del mar Negre, prop de Sotxi, on es van celebrar els Jocs Olímpics d'hivern el 2014. És allà on està situat el centre de rehabilitació on els espectadors russos i ucraïnesos trobaran els seus "polseres".

La major part del rodatge s'està fent a Rússia, però per a les seqüències de la piscina on "viu" el Roc, l'equip de rodatge rus ha decidit viatjar a Barcelona. Concretament, al Centre Municipal de Salts de Montjuïc, on ja es va rodar la sèrie original. El rodatge a Barcelona es fa aquest setembre.
Anar al contingut