Desena temporada

"Operació Consulta" a "Polònia"

Aquest dijous, "Polònia" estrena la desena temporada. El programa de sàtira política torna amb més material que mai en un moment polític i social que sembla arribar al seu clímax i amb la consulta del 9 de novembre a l'horitzó.

En aquest primer "Polònia" de la temporada, animat per l'èxit de la "v" a Barcelona, Artur Mas (Bruno Oro) es reuneix amb tots els partits sobiranistes. El president sap que, si volen fer un referèndum el 9 de novembre, hauran de superar totes les traves de l'Estat espanyol. Per superar-les ha preparat l'"operació Consulta", un pla que només es farà realitat amb l'ajuda d'Oriol Junqueras (Ivan Labanda), Joan Herrera (Xavi Serrano) i David Fernàndez (Cesc Casanovas).
 
Mentrestant, el president Mariano Rajoy (Queco Novell) i el ministre Cristóbal Montoro (Bruno Oro) intenten trobar un nou escàndol per desmobilitzar els independentistes catalans.

I tot i confessar públicament, Jordi Pujol (Pep Plaza) creu que no n'hi ha prou i decideix explicar per què va fer el que va fer amb una cançó. Descobrirem tota la veritat gràcies a "Pujol's song"?
Anar al contingut