Gastronomia

Plats vegetarians, al "Cuines"

La Teresa Carles, xef pionera en cuina vegetariana a Lleida, ens prepararà unes croquetes de mill, un arròs caldós amb bolets japonesos, una lasanya vegetal i un pastís selva negra "vegà".

Els nens i nenes ja tornen a l'escola, el curs ja ha començat per a tothom i el "Cuines" recupera els seus convidats habituals, cuineres i cuiners professionals i també amateurs.

Aquesta setmana us oferirem cuina vegetariana de la mà d'una xef pionera d'aquest registre a Lleida, la Teresa Carles, que va obrir fa 35 anys el restaurant Paradís, a Lleida. A Barcelona en té 2 més de cuina vegetariana.
 
Dilluns la Teresa Carles cuinarà unes croquetes de mill, dimarts un arròs caldós amb bolets japonesos -cas xiitake- i algues. La lasanya vegetal ocuparà el "Cuines" de dimecres i dijous la xef vegetariana ens farà un pastís selva negra "vegà", una elaboració que permetrà gaudir del dolç a tots aquells que han decidit treure de la seva alimentació qualsevol aliment que procedeixi d'un animal.

Divendres és el torn dels cuiners amateurs. Coneixerem el David Mendioroz, un director de comptes que viu a Barcelona i que ens farà un fricandó amb ceps.
Anar al contingut