#DivendresTV3

Tertúlia d'actualitat, l'escriptor Javier Serra i l'agenda teatral d'Ana Boadas, a "Divendres"

L'escriptor Javier Serra torna al plató de "Divendres" per presentar el seu darrer treball literari , "La pirámide inmortal". I amb Espartac Peran seguim coneixent Creixell a través de las seva gastronomia. Aquest dimarts cuinem seitons amb el xef Pep Nogué.

Després de l'anàlisi del discurs d'Artur Mas que va iniciar el debat de política general al Parlament aquest dilluns, la tertúlia obre el programa comentant els fets més destacats del dia referents a l'actualitat del país, amb Xavi Coral i la col·laboració en aquesta ocasió de Vicent Sanchis, Sílvia Soler, Marcos Pardeiro i Tian Riba.

També rebrem a plató l'escriptor Javier Serra. Els seus llibres anteriors ja van ser centre d'atenció a la redacció de "Divendres", i ara, la seva nova novel·la, "La pirámide inmortal", ha tornat a cridar la nostra atenció. Una història centrada en la figura de Napoleó Bonaparte i un gran desig: la vida eterna. Aquest dimarts, tornem a endinsar-nos en els secrets que ens proposa l'autor de "L'àngel perdut".

Durant les connexions amb Espartac Peran seguim coneixent més aspectes de la localitat tarragonina de Creixell, amb una proposta gastronòmica típica d'aquesta regió, els esmarris i la cuina del seitó. Parlem amb el cuiner Pep Nogué de com cuinar el seitó i d'altres peixos similars com la sardina, l'arengada, l'anxova o l'aladroc.

Aprofitant la nostra proximitat a la platja també dedicarem una part del programa a descobrir el vessant romàntic de la platja deserta com a font d'inspiració per a músics, poetes o per a la reflexió personal, amb la psicòloga Arantxa Coca i el periodista Xavier Solà.

I abans de marxar posarem al dia els nostres espectadors amb totes les novetats de l'actualitat teatral, de la mà d'Ana Boadas i la seva agenda teatral. En aquesta ocasió, amb un reportatge especial sobre la gala "Catalunya aixeca el teló".

En directe, 16.40, TV3
Anar al contingut