Divulgació

Els millors experiments de "Conillets d'Índies"

La levitació, la por i els cops dels boxadors i els karatekes són els protagonistes del capítol.

Aquest dimarts, 16 de setembre, a les 22.40, el canal 33 emet el desè capítol de la sèrie "Conillets d'Índies" ("Serial testers").

En el capítol d'aquesta setmana recuperem les millors seqüències de "Conillets d'Índies" mai filmades:
- La levitació és un truc d'il·lusionista o un fet demostrat científicament? L'Agathe, en David i en Vincent s'hi posen i no paren fins a descobrir-ho.
- La por ens paralitza o en dóna més empenta per superar el perill? Vigileu, que avui passarem una mica de por!
- Els karatekes i els boxadors són uns esportistes que ens atreuen l'atenció. Què té més força, el cop d'un boxejador o el d'un karateka?

"Conillets d'Índies" mira de donar-ne les respostes.

La sèrie "Conillets d'Índies"

En una nau industrial transformada en laboratori científic, Agathe Lecaron, la presentadora; Vicent Chatelain, el provador d'experiments; David Lowe, el dissenyador d'experiments, i James, el maniquí de proves, executaran increïbles experiments científics i posaran a prova les creences populars més comunes, per desmitificar-les o bé per confirmar-ne la veracitat.

Tretze capítols de 50 minuts cadascun en què res no es deixarà en el terreny de la casualitat ni sense explicació. Cada fase i cada prova s'explicarà clarament, científicament i amb imatges i plans en 3D, fins a arribar a la conclusió final. És cert el que sempre s'ha cregut o no? Preguntes com "Es pot caminar sobre l'aigua?", "On van a parar els globus inflables?", "Es pot arribar a ser invisible?", "Les plantes creixen més ràpid quan s'hi parla?" tindran resposta.
Anar al contingut