Concurs solidari

Albert Om, Empar Moliner i Pep Plaza revolucionen "El gran gran dictat"

Albert Om, Empar Moliner i Pep Plaza es posen a prova en el programa més esbojarrat de la temporada.

"El gran gran dictat" multiplica presentador i convidats en el programa més esbojarrat de la temporada. Òscar Dalmau rebrà dos concursants de primera línia: Albert Om, tot un expert fent de convidat, i Empar Moliner, l'escriptora i col·laboradora d'"Els Matins", que no para quieta. I no estaran sols, perquè en aquesta ocasió compartiran taula amb un munt de gent. Pep Guardiola, Jordi González, Quim Monzó, Boris Izaguirre, Jordi Pujol i Raphael, entre molts altres, també hi seran presents... Això sí, encarnats per l'imitador Pep Plaza. Tots plegats concursaran per endur-se un premi de 2.000 euros, que donaran a l'ONG que hagin triat.

Albert Om i el mateix presentador del programa també seran "víctimes" de Pep Plaza, que aprofitarà l'avinentesa per imitar-los davant seu i, fins i tot, intentarà prendre la feina a Òscar Dalmau presentant una part del programa.

Els concursants també participaran en diversos esquetxos en què descobriran alguns dels seus secrets més ben guardats: què ho fa, que Albert Om sempre s'afaiti i miri un partit del Barça quan va convidat? Quin mètode fa servir Empar Moliner per tenir tan bones idees? I per què Pep Plaza va a la platja en ple hivern?

Com cada setmana, el Mag Lari deixarà bocabadats presentador, concursants i públic amb els trucs de màgia més espectaculars.
Anar al contingut