Audiències

TV3 obté a l'agost un 10,2% de quota

TV3 ha estat la tercera cadena més vista a Catalunya durant el mes d'agost, i continua líder del 2014 amb una quota acumulada del 12,3%. Entre els espais més vistos, la transmissió del Trofeu Joan Gamper i les diferents edicions del "Telenotícies"

Segons dades de Kantar Media, TV3 ha tancat el mes d'agost amb una quota d'audiència del 10,2% i ha estat la tercera cadena més vista a Catalunya, per darrere d'A3, que ha obtingut un 12,7% de quota; i de T5, que ha marcat una quota de l'11,1%. En quart lloc, i a més distància, hi ha TVE, amb un 7,4%; Cuatro, amb un 6,5%; i la Sexta, amb una quota del 5,8%.

Pel que fa als canals temàtics, el canal Super3 ha repetit el 2,2% de quota del mes de juliol, una dada que el manté al capdavant de les cadenes dedicades als continguts infantils. El 33 ha aconseguit un 1,2% de quota i el 3/24, amb un 1,4%, ha superat en una dècima la xifra del mes anterior. Finalment, el canal Esport3 ha aconseguit una quota de l'1,2%, dues dècimes per sobre de l'audiència de juliol.

Al llarg del mes d'agost TV3 ha estat líder d'audiència 2 dies dels 31 dies del mes i 9 dies ha quedat en el segon lloc de la classificació. TV3 ha liderat el rànquing diari de programes més vistos 21 dies del mes d'agost, gràcies sobretot a les diferents edicions dels "Telenotícies". D'aquests 21 dies, n'hi ha 12 en què el segon programa més vist del dia també ha estat una edició del Telenotícies.    

TV3 situa 14 espais al rànquing dels 40 programes més vistos del mes

Pel que fa al rànquing dels 40 programes més vistos del mes d'agost, TV3 és la cadena amb més espais a la llistat. En concret, 14 programes són de TV3, la gran majoria de producció pròpia i amb representació dels diversos gèneres televisius: informació, esports, entreteniment i ficció.  

El primer espai de TV3 que apareix en aquesta llista és la transmissió de futbol del Trofeu Joan Gamper, que va enfrontar el F. C. Barcelona amb el Club León mexicà i que va servir per presentar les noves cares del Barça davant dels aficionats. Aquesta transmissió, que va ser seguida per 743.000 espectadors i que va marcar un 32,9% de quota, ha estat el segon programa més vist del mes d'agost, per darrere del partit de tornada de la Supercopa entre l'At. de Madrid i el R. Madrid, transmès per TVE.

En aquesta llista, ocupen un lloc destacat les diferents edicions dels "Telenotícies", que apareixen cinc vegades en el rànquing de programes més vistos del mes d'agost. Els altres espais de TV3 amb més audiència durant l'agost són el partit amistós entre el Niça i el Barça, la transmissió del Gran Premi de Fórmula 1 de Bèlgica i l'espai postcursa, el "30 Minuts" emès aquest diumenge sobre Muñoz Ramonet, el capítol del divendres 29 de la sèrie "El Faro. Cruïlla de camins", l'episodi del dia 11 de la ficció "Amb C majúscula", el capítol d'"El foraster" sobre Els Muntells d'aquest diumenge i la pel·lícula "Novembre dolç", emesa el 27 d'agost.

TV3, la cadena generalista més ben valorada al panell de l'empresa GFK

Segons la valoració qualitativa del panell de l'empresa GFK, TV3 continua obtenint el millor resultat pel que fa a les cadenes generalistes, amb un índex qualitatiu de 8,1, per davant de La Sexta, que obté un 7,8. La classificació continua amb Cuatro, amb 7,6; A3 i TVE, totes dues amb 7,5; i T5, amb 7,1.

Aquest mes d'agost, destaca la valoració qualitativa dels programes de TV3 següents: "Espai Terra" (9,3), "Veterinaris" (8,9), "GR Pirineus" (8,9), "Catalunya des de l'aire" (8,7), "30 Minuts" (8,6), "TN Comarques" (8,6), "Afers Exteriors" (8,6), "Doctor Who" (8,5), "El foraster" (8,5), "Fringe" (8,5), "Sense ficció" (8,4), "Telenotícies Migdia" (8,4), "Telenotícies Cap de Setmana" (8.3).

Les informacions dels "Telenotícies", les sèries del canal Super3, "L'entrevista de l'estiu", l'espai "El temps" i  la sèrie "El Faro. Cruïlla de camins", els més seguits a la xarxa

Pel que fa a l'audiència d'internet a través del servei 3alacarta, les informacions dels "Telenotícies" lideren el rànquing dels espais més vistos a la xarxa. Les segueixen les sèries del canal Super3, "L'entrevista de l'estiu", l'espai "El temps" i les sèries "El Faro. Cruïlla de camins" i "Plats bruts".

Quant als vídeos més vistos del mes d'agost, "L'entrevista de l'estiu" a Albert Rivera, emesa el 8 d'agost, ha estat l'espai més reproduït, seguit de les imatges del 3/24 en què es pot veure com comença una riuada i del tutorial de la coreografia de la cançó "Sóc així" del canal Super3.  
Anar al contingut