Curtmetratges

Torna Curtcircuit33

Cada dissabte i diumenge, el programa ofereix una selecció de curtmetratges de ficció i animació de primer nivell guardonats en diversos festivals de cinema nacionals i internacionals.

A partir d'aquest dissabte, 6 de setembre, els caps de setmana el canal 33 emet el programa "Curtcircuit 33", amb una selecció de curtmetratges. Aquesta setmana:

Dissabte 6 de setembre (21.30)

División Azul - Sergi Martí (2012) - Catalunya - Ficció - 12 minuts
Intèrprets: Álvaro Cervantes, Marc Martínez
Leningrad, estiu del 1943. Els intents alemanys per conquistar l'enclavament estratègic de Leningrad han fracassat estrepitosament. Hitler, desesperat, juga l'última carta que té disponible: l'"operació Llampec". Però per dur a terme la missió necessitarà els seus millors homes.
Millor pel·lícula a Over the Febce Comedy Film Festival (Austràlia), segon premi a Unlimited Erice (Itàlia 2014), millor pel·lícula catalana FILMETS Badalona Film Festival 2012.

Time 2 Split - Fabrice Bracq (2013) - França - Ficció - 5 minuts
Intèrprets: Flora Brunier, Charly Totterwitz i Andreas Mallah
Una parella, un nen petit. La vida és així: de vegades toca separar-se i viure la teva vida.
Seleccionat en competició oficial a més de 100 festivals internacionals. Gran premi del Jurat a The Long Day Short Film Festival 2014 (Califòrnia), millor film a SNOB Film Festival 2013 (New Hampshire).

Creamen - Esther Casas (2013) - Catalunya/Estats Units
Animació stop motion - 11 minuts
Una història carregada de simbolisme sobre la crisi de l'escalfament global, basada en un grup abstracte de gelats antropomòrfics que, inesperadament, es veuen obligats a afrontar el desafiament d'un futur devastador.
Premi especial del Jurat al festival TIDCA Taipei International Digital Content Award 2013, premi d'honor festival Non Stop Barcelona Animació, seleccionat en una vintena de festivals internacionals.

Le Ballet  - Louis Thomas - Les Gobelins (2013) - França - Animació - 4 minuts
Història i costums d'un ballet de l'òpera Garnier, des que s'obre el teló fins que cau. Està feta d'anècdotes i escenes dels ballarins, el públic, els músics, els tècnics i els mites del cinema.
Seleccionada al Short Film Corner de Canes 2014, Off-Courts Trouville 2013, Clermont-Ferrand 2014, Subtravelling 2013.


Diumenge 7 de setembre (21.30)

Lila - Carlos Lascano - Animació/Ficció (2014) - Espanya - 9 minuts
Intèrpret: Alma García
La Lila és una jove que ajuda la gent a través del seu art, d'una manera que no podria ser més romàntica. En el fons, la Lila és una metàfora visual estesa sobre com les persones poden ajudar els altres a través de petits actes de bondat. Mocadors a punt?

Luminaris - Juan Pablo Zaramella - Animació stop motion (2011) - Argentina - 6 minuts
En un món en què regna la llum i marca el ritme de la vida, un home normal i corrent té un pla que pot canviar el rumb de les coses.

The mass of men - Gabriel Gauchet - NFTS - Ficció (2013) - Regne Unit, 2012 - 17 minuts
Intèrprets: Peter Faulkner, Jane McDowell
En Richard, un aturat de 55 anys, arriba 3 minuts tard a una entrevista de feina.
Una consultora, sufocada pels límits del sistema en què treballa, no té cap altre remei que castigar-lo pel seu retard. En Richard pren mesures desesperades...
Anar al contingut