Noves tecnologies

L'humorista Goyo Jiménez, a "Generació digital"

El programa descobreix el perfil digital de l'humorista Goyo Jiménez.

Al "Generació digital" d'aquesta setmana veurem actuar Joana Serrat en 360 graus! Acompanyarem Mr. Fogg, una productora de Barcelona especialitzada en aquest tipus de vídeos de panoràmica completa. Veurem com s'ha de gravar l'actuació de la jove cantant de Vic, per aconseguir aquest efecte!

També ens fixarem en com treballen en algunes de les publicacions culturals catalanes que últimament han aparegut a la xarxa, com Nuvol.com. I anirem fins a Sant Esteve de Palautordera per veure com funciona un braçalet que mesura la febre i permet fer-ne un seguiment des del mòbil. Es diu iThermapp.

Ens quedarà temps per jugar amb el mòbil. I ho farem de dues maneres: provarem alguns dels accessoris que han aparegut al mercat per convertir el mòbil en tot un comandament de videojocs. I també posarem a prova la memòria amb les aplicacions mòbil Quiz, que han seguit els passos del famós Trivial! L'equip del programa ens recomanarà les seves preferides!

I també riurem amb les respostes de l'humorista Goyo Jiménez en el nostre test digital. Us ensenyarem tot això, i molt més! Els vídeos més curiosos de la xarxa i els favorits que cada setmana ens porta la Gina Tost.
Anar al contingut