Miquel Iceta en roda de premsa a la seu del PSC. (Foto: ACN)
Miquel Iceta en roda de premsa a la seu del PSC. (Foto: ACN)
Magazín

Miquel Iceta, a "Els matins"

Lídia Heredia conversarà amb el primer secretari del PSC. El programa, a més, estarà pendent de la reunió de la comissió d'afers institucionals que deliberarà sobre la compareixença al Parlament de Jordi Pujol.

Aquest dimarts, a "Els matins", Lídia Heredia entrevistarà Miquel Iceta, primer secretari del PSC. A més, el programa estarà pendent de la reunió de la comissió d'afers institucionals que deliberarà sobre la compareixença de l'expresident Jordi Pujol.

Setmanes després de l'entrada en vigor del veto rus, "Els Matins" analitzarà com està repercutint en la pagesia i els consumidors. Al plató hi haurà Domènec Vila, director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries i, en connexió des de Benavent de Segrià, el productor Raúl Sales i Xavier Gorgues, responsable del sector de la fruita dolça d'Unió de Pagesos.

La reportera Sheila Alen presentarà un reportatge per debatre la conveniència o no que els estudiants facin deures durant les vacances. En parlaran Jaume Aguilar, president de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica, i Jaume Sarramona, catedràtic de Pedagogia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L'última convidada del dia és la productora Isona Passola, que divendres estrena "L'endemà", un documental sobre la independència de Catalunya.
Anar al contingut