Més comèdia i noves trames

Arrenca la sisena temporada de "La Riera"

Aquest nou curs ens espera més comèdia i noves trames, protagonitzades per incorporacions com la de Maria Molins, Adrià Collado i Laura Sancho. Seguirà la guerra Sergi-Maribel-Cristina i la Mercè es planteja recuperar la fonda.

Va tancar la cinquena temporada amb 459.000 espectadors de mitjana i va ser el programa més vist al 3alacarta, amb 6.208.054 vídeos vistos. Amb aquestes xifres arrenca dilluns la sisena temporada de "La Riera", un èxit des de la seva estrena el 2010, revalidat any rere any, i que ara, camí del 5è aniversari, lluitarà per mantenir la fidelitat dels espectadors. I ho farà com sempre, amb talent, enginy i creativitat.

Més comèdia i noves trames protagonitzades per incorporacions com la de Maria Molins, Adrià Collado i Laura Sancho són alguns dels plats forts de la nova temporada que veurà com als fogons de Can Riera i de La Barra del Port entren cuiners que "ens despertaran més d'un somriure", assegura Esteve Rovira, director de la sèrie.

L'últim capítol va apuntar el que ara ja es podrà veure, una guerra en tota regla Sergi-Maribel-Cristina, en la qual també prendrà part la Mercè Riera, que es posicionarà. Una Mercè que, d'altra banda, davant el rebuig dels seus amics a causa de la seva confessió es plantejarà recuperar la Fonda amb tot el que això suposa professionalment i personalment.

Coneixerem una altra faceta del Claudi. El gran dels Guitart, que ha perdut la Mònica, haurà d'encarar el seu futur emocional. La Judit es desvincularà del Casino i engegarà un nou projecte professional, dins del món de la comunicació, que la situarà enmig de cassos de corrupció i altres delictes. Haurà de decidir fins a quin punt s'implica en les denúncies. I no estarà sola. La relació amb en Martí entrarà en crisi perquè ell no abandonarà les seves passions de sempre. La parella que formen la Lídia i en Miquel entrarà en crisi perquè ella tornarà a conèixer la passió i li serà molt difícil resistir-s'hi. La temptació curiosament li servirà en safata la Judit, ja que la mare de l'Adrià participarà en el seu nou negoci i serà allà on és on trobarà cara a cara amb el desig.

La presència de "stagiers" a la cuina agitaran la pau en què vivien els treballadors de la fonda, i fins i tot del Balló, que entrarà en crisi amb en Nandu. També tindrà problemes la Carme a causa d'un fosc assumpte del passat que també implica el seu germà. Els Flaquer continuaran donant joc... Tindran problemes amb la Fàtima i, de retruc, amb en Ricard.

Nous personatges

Tilda Vilanova (Marta Bayarri). Cuinera que substitueix en Carlos a la cuina.
Omar Vila (Adrià Collado). Periodista. Engresca la Judit per engegar un nou projecte professional.
Àgata Puig (Maria Molins). Dona enigmàtica que de seguida interessa a en Claudi. Però té una vida peculiar.
Charlie Fuentes (Jordi Martí), Bruno Alert (Jaume Casal) i Marçal Muntaner (Albert Salazar). "Stagiers" que faran pràctiques a Can Riera a les ordres de la Maribel.
Gràcia Fuster (Laura Sancho). Cuinera singular. Entrarà a treballar a La Barra del Port substituint en Salva, que ha plegat aquest estiu per anar a fer de fotògraf.
Gemma. Filla de la Gràcia. Una noia que "reclama" atenció.
Alfred (Andrew Tarbet). Ex de la Tilda. Té la custòdia d'en Cesc, el fill de la parella, i viu a Londres, on fa de mestre.
Oleguer Molins (Ernest Collado). Jutge. Amic de la Sònia.
Blai Llorca (Xavi Noms). Un home important en el passat de la Judit.
Adam Valls (Marc Carapeto). Home pencaire i llançat. Massa i tot. Treballarà a la redacció de l'agència de la Judit. És l'expert en tecnologia, i
un crac "navegant" per la xarxa.
Míriam Ambrós (Vicky Luengo). Periodista que reapareix aquesta temporada.

Aquests són algunes de les incorporacions més immediates a la sèrie, i no són les úniques. Al llarg de la temporada n'hi haurà més, com en
Padrós, personatge a qui el Claudi temptejarà perquè inverteixi en La Pineda, o en Leo, un camell que crearà problemes a la Lídia.
Anar al contingut