#DivendresTV3

Mònica Terribas fitxa per "Divendres"

El magazine de les tardes de TV3 engega la seva sisena temporada amb la incorporació de la periodista, que cada setmana analitzarà tres frases dites per personatges d'actualitat.

"Divendres", el magazine presentat per Xavi Coral i Espartac Peran, engega aquest dilluns 1 de setembre la seva sisena temporada amb una gran novetat: la incorporació de la directora i presentadora d'"El Matí de Catalunya Ràdio", Mònica Terribas.

Cada divendres, Mònica Terribas destacarà i analitzarà tres frases dites per personatges d'actualitat, una manera perfecta de fer la contraportada de la setmana.

En aquesta sisena temporada, "Divendres" manté la fórmula d'èxit que l'ha convertit en el programa de tarda més longeu de la història de TV3, amb Xavi Coral al plató i Espartac Peran fent-nos redescobrir Catalunya.

Així, Mònica Terribas se suma a grans noms, com Xavier Sala-i-Martín, Antoni Bassas, Carme Ruscalleda o Sebastià Serrano, que aquesta temporada continuen col·laborant amb "Divendres".

Pel que fa al nostre equip diari -en què es mantenen Tian Riba, Ana Boadas, Pere Mas i Oriol Soler-, s'hi afegeix a partir d'ara Marta Carreras, coneguda per la seva tasca en les transmissions de futbol amb Joaquim Maria Puyal a Catalunya Ràdio.
Anar al contingut