Tres capítols

"Intervenció divina", "Tornar a començar" i "Tot el que puja ha de convergir", a "Amb C majúscula"

L'Andrea està ressentida amb la Cathy perquè s'ha embolicat amb en Lenny. La Rebecca talla amb en Sean. El doctor Todd acompanya la Cathy a buscar un tractament amb verí d'abelles.

Aquest dilluns, a "Amb C majúscula", TV3 emet els capítols desè, onzè i dotzè d'aquesta sèrie de quatre temporades.

A "Intervenció divina", l'Andrea està ressentida amb la Cathy perquè es va embolicar amb en Lenny. La Rebecca i la Cathy no acaben de fer les paus. Més tard, la Cathy descobreix la veritat sobre la situació de l'Andrea i prova d'acostar-se-li des d'un vessant més espiritual, seguint els consells de la Marlene. Finalment, en Paul confessa a la seva dona que ha tingut relacions sexuals amb la Tina i ella li anuncia que té càncer.


A "Tornar a començar", la Rebecca talla amb en Sean. Ella, la Marlene i la Cathy van a dinar juntes a un club de senyores. Allà, la Cathy descobreix que la Marlene té Alzheimer i un incident li fa plantejar-se un tractament amb verí d'abelles com a cura alternativa contra el càncer. En Paul se sent culpable per no haver ajudat abans la seva dona i vol recuperar el temps perdut.


I a "Tot el que puja ha de convergir", el doctor Todd acompanya la Cathy a buscar un tractament amb verí d'abelles, però després s'adona que no és un mètode gens seriós. La Cathy també ho veu, però està contenta d'haver provat una via nova i de conèixer una mica millor el seu metge. Mentre l'Adam ajuda la Marlene a fer les feines de casa, a ella li agafa una crisi i la tarda acaba en drama.
Anar al contingut