Reemissió

El 33 recupera el darrer capítol de "La Riera"

"La Riera" torna dilluns en l'horari habitual, per TV3. Si voleu recordar aquest capítol tan especial, teniu l'oportunitat de veure'l al canal 33.

Dilluns, 1 de setembre, a les 15.50, a TV3, torna La Riera. I recuperem l'últim capítol al 33, diumenge 31 d'agost, a les 21.55.

El final de l'últim episodi deixa resoltes la majoria de trames amb conseqüències més que dramàtiques, que hauran d'afrontar els personatges de la sèrie en aquesta nova temporada, al costat de nous personatges que obriran línies narratives sorprenents, però amb els Guitart i la fonda com a eix vertebrador de la trama.

El futur de la Mercè està en joc. Però la matriarca de la família encara conserva la capacitat de sorprendre tothom. I ho farà.

La Lídia intentarà sortir-se amb la seva i aconseguir les fotos d'en Cristian. Si ho fa, en Martí estarà a les seves mans.

En Claudi sabrà que en Guillem va moure els fils que van dur la Mònica a la presó, a Veneçuela. I ell no és dels que s'aturen.
 
En Sergi i la Maribel treballen plegats, en absoluta connexió professional, de cara al sopar de la Convenció. La felicitat va més enllà de l'èxit de l'àpat. No és la primera vegada que passa, però potser si que és la vegada que tindrà més transcendència ja que no deixa de ser un comiat. O això és el que se suposa!
Anar al contingut