A partir de dilluns, de 8 a 13.30

"Els matins" enceta la seva onzena temporada

Lídia Heredia i Helena Garcia Melero, envoltades d'un equip de professionals dirigit per Carme Ros, ens acompanyaran cada matí des de les 8.00 fins a les 13.30 en la que serà l'onzena temporada d'"Els matins". El programa, que seguirà com sempre l'actualitat minut a minut, incorpora noves seccions i col·laboradors. Vols descobrir-les?

"Els matins" torna dilluns 1 de setembre a la programació encarant un curs que la seva directora Carme Ros augura que serà "molt polític". Ros afegeix de seguida que el seguiment de l'actualitat política conviurà amb un ampli seguiment de tots els temes de caràcter social que vagin sorgint i amb els  diferents formats que permet el programa: les connexions en directe, el debat, els cara a cara, les entrevistes...

El programa, que s'emetrà de 8.00 a 13.30 i que continua pilotat per Lídia Heredia i Helena Garcia  Melero, mantindrà la seva estructura habitual: després de "L'entrevista" i "La tertúlia", espais de referència, i a les 11.00 arribarà el temps dedicat als temes més socials i culturals. L'espai, però, torna amb moltes novetats:

Les noves cares i seccions

-Nova secció de cuina amb Sergi de Meià i Tana Collados. El jove xef d'Esplugues, que té restaurant propi a Barcelona, s'incorpora al programa amb la seva proposta gastronòmica 100% catalana i basada en els productes de proximitat. Amb ell aprendrem cada dilluns receptes que tots podrem fer a casa.

-Economia domèstica amb el professor Josep Maria Gay de Liébana. Cada 15 dies, el prestigiós i mediàtic economista visitarà el plató d'"Els matins" amb pissarra i retolador.

-Bones maneres i llenguatge gestual no verbal. La Teresa Gimpera tindrà secció fixa aquesta temporada i ens donarà els seus consells sobre què fer i com comportar-nos en diferents situacions. Amb la Carmen Polo descobrirem què diuen de nosaltres els nostres gestos i postures.

-La informació sobre la moda i les tendències anirà a càrrec de les periodistes Maria Josep Soler i Joana Bonet, que aquest any s'incorpora com a col·laboradora habitual.

-Nova secció de tecnologia. Lluís Marquina, el presentador del programa "Generació digital", s'incorpora aquesta tardor a "Els matins". L'objectiu és demostrar com la tecnologia ens pot facilitar la vida (com funciona, per exemple, un robot aspirador) i d'altra banda acostar la tecnologia al públic general (per exemple, analitzar si és un bon moment o no per comprar una tele nova). Això, combinat amb la presentació de solucions tecnològiques desenvolupades a Catalunya, com les impressores de menjar que ha fet una empresa de Barcelona.

-El periodista cinèfil i serièfil Josep Maria Bunyol, que ha col·laborat a diferents programes de Catalunya Ràdio, ens presentarà cada divendres les estrenes de les pel·lícules a les sales de cinema

-L'escriptor Ricard Ruiz Garzón serà el nou responsable de la secció de llibres del programa.

Aquesta temporada comptarà també amb el comentari diari de l'Empar Moliner; es recuperarà l'espai de mobilitat presentat per Martí Gironell, i continuaran les seccions d'ecologia (amb Josep Lluís Gallego) salut, denúncia i l'espai del síndic de greuges, Rafael Ribó. Cada dilluns, com ja és tradició, hi haurà tertúlia esportiva.
Anar al contingut