Castellers

La Diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès, a "Quarts de nou"

L'actuació castellera de la Festa Major de Vilafranca del Penedès es podrà seguir en directe, al migdia, per internet a TV3.cat. I al vespre, n'oferirem un resum per TV3. Hi participaran els Castellers de Vilafranca, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, la Colla Vella Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls.

Aquest dissabte, TV3 emetrà una edició especial del "Quarts de nou" amb motiu de la Diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès. Una jornada que aplegarà les quatre millors colles del panorama casteller actual: els Castellers de Vilafranca, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, la Colla Vella Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls.

L'equip del programa farà un ampli desplegament a la capital de l'Alt Penedès per seguir al detall la Diada, que tindrà lloc a la plaça de la vila. Totes les colles participants arriben a aquesta actuació en el seu millor moment i per això s'espera que Sant Fèlix sigui l'escenari d'un bon grapat de castells de gamma extra.

Des del set de "Quarts de Nou", situat a la mateixa plaça, Elisabet Carnicé conduirà el programa i Raquel Sans, la periodista especialitzada de l'equip, comentarà detalladament tots els castells de la jornada. A peu de pinya hi haurà Biel Duran, que durant tota la Diada recollirà les reaccions i les emocions dels veritables protagonistes, els castellers.

Les càmeres de TV3 oferiran, com sempre, les imatges més espectaculars d'una diada marcada en vermell en el calendari casteller. L'especial Sant Fèlix del "Quarts de Nou" serà la cita imprescindible per conèixer tot el que haurà donat de si la jornada que aplega les millors colles i reviure els seus castells amb tota la passió.

A partir de les 12.30, la retransmetrem en directe per internet a TV3.cat de manera íntegre. I a les 19.45, TV3 oferirà un programa especial d'aquesta diada, on, a més de l'emoció dels castells, us traslladarem les experiències dels protagonistes. Per això hem preparat un ampli dispositiu per reviure televisivament una de les diades amb més solera del calendari casteller.
Anar al contingut