Tres capítols

"Dos a la carretera", "Per molts anys, càncer" i "L'agonia de l'èxtasi", a "Amb C majúscula"

La Cathy decideix que ha d'anar a veure el seu pare. S'acosta el seu aniversari i la Cathy pensa que potser serà l'últim. I en Paul enxampa la Cathy i en Lenny al llit.

Aquest dilluns, a "Amb C majúscula", TV3 emet els capítols setè, vuitè i novè d'aquesta sèrie de quatre temporades,

A "Dos a la carretera", la Cathy decideix que ha d'anar a veure el seu pare i el seu germà Sean l'acompanya amb reticències, només amb l'objectiu de recuperar la càpsula del temps que van amagar al jardí de la casa familiar. En Paul i l'Adam es queden sols a casa durant el cap de setmana.

A "Per molts anys, càncer", s'acosta el seu aniversari i la Cathy pensa que potser serà l'últim.  Per això convida en Lenny a anar de viatge amb ella, però en Paul li desfà els plans amb una festa sorpresa  a casa. Com a regal, ha fet venir la Rebecca, la millor amiga de la Cathy de la universitat, però la història es repeteix i l'amiga acaba anant-se'n al llit amb en Sean.


I a "L'agonia de l'èxtasi", en Paul enxampa la Cathy i en Lenny al llit. L'Adam se'l troba més tard a una festa i com que el veu borratxo, decideix conduir ell el cotxe per tornar a casa. Pel camí tenen un accident i quan són a l'hospital en Paul demana el divorci a la Cathy. Mentrestant en Sean organitza una cita per a la Marlene.
Anar al contingut