Castellers

Petits, però molt grans, a "Quarts de nou"

"Quarts de nou" reviurà la millor diada de Sant Magí de Tarragona, descobrirà com és la vida d'una família castellera i anirà a la trobada de gegantons de Solsona.

Aquest divendres, al "Quarts de nou", els més petits són els protagonistes.

A Tarragona, el programa reviurà la millor diada de Sant Magí de la història acompanyat per dos joves castellers de les dues grans colles de la ciutat. L'Elena i els Xiquets van fer realitat el seu somni d'entrar en el selecte grup de la gamma extra tot descarregant el 2 de 9, mentre que el Lluís i la Jove es van haver de sobreposar a les dificultats per acabar signant una gran actuació.

"Quarts de Nou" també farà números amb una família nombrosa, els Ballester, en què tots els membres, del més gran al més petit, fan castells amb els Castellers de Sant Cugat. Quants quilòmetres recorren cada temporada, de plaça en plaça? I quants dies dediquen als castells al cap de l'any? El programa descobrirà com és la vida d'una família castellera en xifres.

Per acabar, nens i nenes també seran els companys de viatge de Biel Duran, en aquest cas a la trobada de gegantons que se celebra cada any a Solsona, adreçada especialment als més menuts.

"Quarts de nou", presentat per Elisabet Carnicé i Biel Duran, s'emetrà pel 33 divendres, a les 23.05.
Anar al contingut