Concurs solidari

Eduard Farelo, Glòria Serra i Llucià Ferrer es posen a prova a "El gran gran dictat"

Els tres concursants passaran la nit de dijous amb l'Òscar Dalmau i el mag Lari i posaran a prova el seu domini del català.

Aquest dijous, TV3 recupera un capítol d'"El gran gran dictat", la versió amb famosos del concurs presentat per Òscar Dalmau, amb tres convidats disposats a tot per fer passar una bona estona als espectadors. L'actor i presentador de l'"Oh, happy day", Eduard Farelo, la periodista Glòria Serra i el presentador de "Menú cap de setmana", Llucià Ferrer, concursaran per endur-se un premi de 2.000 euros, que donaran a l'ONG que hagin triat.

Els convidats també participaran en diversos esquetxos al llarg del programa. Així, descobrirem a què es volien dedicar de grans quan eren petits. Us imagineu l'Eduard Farelo fent de jutge? I la Glòria Serra dient l'àngelus? Quina cara posaríeu si portéssiu el cotxe a passar l'ITV i us hi trobéssiu el Llucià Ferrer? Aquestes preguntes trobaran resposta dissabte en una edició del programa en què l'humor tindrà una presència constant.

Com cada setmana, el concurs comptarà amb les "interrupcions" del mag Lari, que podrà aparèixer en qualsevol moment per fer un truc de màgia dels seus amb la col·laboració del presentador i els convidats.
Anar al contingut