L'entrevista de l'estiu

Jaume Freixes rep M. Assumpció Vila, síndica de Barcelona

Jaume Freixes entrevista M. Assumpció Vilà, la síndica de greuges de Barcelona. Amb ella abordarà qüestions relacionades amb la seva funció de defensar els drets fonamentals i les llibertats públiques de les persones que viuen a la ciutat.

Jaume Freixes té com a convidada a "L'entrevista de l'estiu"  la síndica de greuges de Barcelona, M. Assumpció Vilà. Vilà va ser designada  la defensora dels barcelonins per unanimitat de tots els grups municipals una vegada conclòs el procés de consultes entre totes les entitats que figuren inscrites en el registre d'entitats municipal. És en el càrrec des del maig del 2010.

Vilà ha desenvolupat quasi tota la seva trajectòria en el tercer sector. Des de l'any 1978 i fins a l'any 2002 va gestionar diferents àrees de voluntariat oncològic a Barcelona i d'atenció a la gent gran en centres sociosanitaris i residències. També va ser coordinadora de la Unitat Territorial de Barcelona de la Federació Catalana de Voluntariat Social i membre del Consell Directiu de la Federació Catalana de Voluntariat Social.
Anar al contingut