"Coaching" empresarial

Arriba la recta final de "Tenim un pla"

Després de mesos treballant amb el Pau per millorar les seves vendes i serveis, arriba el moment que les empreses han d'avançar per si soles.

Diumenge, un nou capítol de "Tenim un pla" amb Pau Garcia-Milà, el programa en què s'ajuda petites empreses catalanes a millorar les seves vendes, productes i serveis.

Després de tres mesos treballant, arriba la recta final del programa, però també el punt de partida de les empreses per si soles.

L'hostal INOUT estrenarà amb tots els honors el seu anunci dirigit per Dani de la Orden. El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, presidirà l'acte envoltat dels treballadors de l'alberg.

El programa s'acaba, però la guitarra viatgera de Weisse Hügel segueix el seu camí. Ara, ha arribat fins a Vilanova i la Geltrú, a les mans d'un dels millors guitarristes del país, David Palau.

A Girona, l'Eva segueix el seu pla, i en aquest capítol visitarà l'Associació Catalana Contra el Càncer, per donar a conèixer la part reservada de la seva perruqueria per a persones que tenen la malaltia.

A la família Deltell, de Peusek, els presentaran el viral que va néixer d'un esbojarrat matí a la fàbrica. A més, passaran l'examen de Gina Tost, que dirà com veu la presència a les xarxes socials de la marca després de tota la feina que han fet.
Anar al contingut