Coaching empresarial

"Tenim un pla": fem una "guitar mob" per agrair l'esforç de la Charo

"Tenim un pla" organitza la primera "guitar mob" de la història al Poble Espanyol. Encapçalats pel Manel de CMB, un grup de guitarristes de l'alçada de Pemi Rovirosa, dels Lax'n'busto; Àlex Rexach, de Glaucs, i Joan Eloy i Vincent Fillatreau sorprendran la Charo.

L'equip de "Tenim un pla" continua proposant noves idees a les empresses que s'han posat a les seves mans.

Aquest diumenge, Al Poble espanyol, és el Manel qui ha decidit agraïr a la Charo tot el suport durant aquests darrers mesos, i el programa aprofita per fer una acció promocional:  el primer guitar mob de la història amb músics molt importants de l'àmbit català. Veurem com surt!

A Girona, última parada: inaugurem la nova perruqueria. L'Oriol Galobardes, dissenyador d'interiors, ha realitzat canvis per ajudar l'Eva a treure'n més rendiment.

A Peusek tenen clar que han de sortir a la caça de nous clients, i un dels llocs ideals són els gimnasos. Ara bé, per tenir èxit cal ser original, no és fàcil apropar-se als joves i captar el seu interès. L'Andreu Rifé ens ajudarà en aquesta missió amb una cançó dedicada als peus.

I tornem a l'hostel INOUT. Tots els experts del programa han coincidit que una de les grans mancances que tenen és la comunicació. Per solucionar-ho, truquem a un dels directors de cinema més prometedors de Catalunya, el Dani de la Orden, un mestre en expressar emocions en imatges.
Anar al contingut