Una coproducció de TVC

El cicle "Més documental" projecta "Entre el cel i la terra"

"Entre el cel i la terra. La guerra dels aiguamolls", una coproducció de Televisió de Catalunya i Intropía Media dirigida per Tono Folguera, David Fernández de Castro i Román Parrado, inicia el setembre el cicle "Més documental", que canvia d'espai i es trasllada als Cinemes Girona.

El cicle "Més documental" inicia la nova temporada amb el seu trasllat als cinemes Girona de Barcelona. El que no canvia és la seva cita puntual de cada primer dimarts de mes, que el 2 de setembre obre amb la projecció-col·loqui del documental "Entre el cel i la terra. La guerra dels aiguamolls", una coproducció de Televisió de Catalunya i Intropía Media dirigida per Tono Folguera, David Fernández de Castro i Román Parrado.
 
Sinopsi
 L'any 1976, les màquines excavadores començaven a posar els fonaments del que havia de ser el complex turístic més gran de la península Ibèrica, 64.000 apartaments d'estiueig edificats sobre l'últim reducte dels Aiguamolls de l'Empordà. Un grup de joves, encapçalats per Jordi Sargatal, va prendre la iniciativa per paralitzar unes obres que ja estaven en marxa. Així començà una lluita que va durar 7 anys.
 
"Entre el cel i la terra" és la història dels joves que es van atrevir a desafiar el sistema preestablert. Combatent amb tota la seva valentia i enginy, van aturar la destrucció del que amb el temps ha esdevingut una de les més grans reserves d'ocells del sud d'Europa; una lluita que va concloure el 13 d'octubre de 1983 amb la creació, votada al Parlament català per unanimitat, del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà.
 
Tràiler d'"Entre el cel i la terra. La guerra dels aiguamolls"
 
Fitxa tècnica
Direcció: Tono Folguera, David Fernández de Castro i Román Parrado
Guió: David Fernández de Castro i Sergi Moreno
Muntatge: Román Parrado
Direcció de fotografia: Román Parrado
Producció: Tània Balló i Sergi Moreno
 
Anar al contingut