Divulgació

Rodejats de muntanya, a "GR Barcelona"

Barcelona està rodejada de muntanyes, i no només les que fan de contraforts de la ciutat, Collserola i Montjuïc, sinó totes les que l'encerclen per l'exterior.

Aquest diumenge, 3 d'agost a les 22.05, TV3 emet "Rodejats de muntanya", el sisè capítol de "GR Barcelona".

Barcelona està rodejada de muntanyes, i no només les que fan de contraforts de la ciutat, Collserola i Montjuïc, sinó totes les que l'encerclen per l'exterior. És per aquesta raó que aquest programa el viurem fora de la ciutat, però sempre a prop d'ella, perquè seguirem el GR5 o sender dels miradors, un itinerari de 212 km que traça un arc per l'interior de l'àrea geogràfica de Barcelona travessant els seus 5 parcs naturals: Garraf, Montserrat, Sant Llorenç del Munt i l'Obac, Montseny i Montnegre-corredor.

Durant el trajecte aprendrem com s'elabora el Mató de Montserrat, pujarem a la Mola acompanyats dels rucs que porten els queviures al restaurant que hi ha al seu restaurant situat a 1104 metres, coneixerem com és la feina de guarda forestal al Montseny i acabarem fent un recorregut en bicicleta al voltant del santuari del Corredor amb el Bernat Guàrdia, un dels millors corredors de BTT d'Europa.
Anar al contingut